Wie ben ik?

Hoe omschrijf je jezelf in een paar woorden die weergeven wie jij in essentie bent?

Zegt het iets over mezelf als ik jullie meegeef dat mijn naam Evi is, dat ik hier 40 jaar rondhuppel op deze planeet en op dit moment in Frankrijk samenwoon met mijn liefste lief ooit, mijn coole pluszoon, een hond en de 2 schattigste poezen?

Wie ben ik dan wel?
Zoals ieder van jullie ben ik een intuĆÆtief wezen, droom ik elke nacht minstens 5 dromen die ik in de ochtend uitgebreid kan navertellen en die achteraf soms realiteit blijken te zijn.
Ik ben er achter gekomen dat ik het best functioneer wanneer ik het overzicht kan bewaren, helikopterzicht zoals ze dat heten. Zonder dat ben ik de draad kwijt (of de controle misschien) en snel afgeleid.
Mijn familie en vrienden zijn het allerbelangrijkste voor mij, zij kleuren mee mijn wereld in en 1 voor 1 ben ik ze dankbaar.
Kom ik mensen tegen waarbij ik me thuis voel, laat ik hen dat graag weten.
1 van mijn valkuilen is alles in mijn eentje willen doen maar van die levensles leg ik geregeld nog examens af. Of ik ooit geslaagd zal zijn weet ik niet.
Tot ergernis van sommigen kan ik traag zijn, ik noem het eerder tijd nemen voor de goeie dingen.
Ik geloof erin dat alles energie is en dat gedachten krachten zijn waardoor ik onlangs ben vergeleken met het Obi Wan Kenobi personage uit Star Wars. May the force be with you.
Mooiste compliment ever by the way šŸ™‚

Ieder van ons kiest een weg uit of meerdere wegen die uiteindelijk leiden naar de essentie.
De weg die ik heb uitgekozen voor dit leven is de weg naar de meest authentieke versie van mezelf.
Een weg van veel Oooh’s en Aaah’s, Auwch’s en WOW’s.